FoodFix Logo

SAMENWERKINGEN

Samen met andere professionals help ik mensen op de beste wijze naar een betere gezondheid. Ik communiceer, na toestemming van jou, met de huisarts en praktijkondersteuner. Ook kan ik bloeddruk-, nier-, bloedglucose- en cholesterolwaarden inzien en overleggen of medicatie nog nodig is.

Momenteel ben ik werkzaam op locatie FysioVitaal+ op de Noorderpoort, Topzorg Groenveld en huisartsenpraktijk VanNoord in Venlo waar ik samenwerk met huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, psychologen en andere hulpverleners uit de omgeving. Daarnaast communiceer ik graag met sportclubs zoals Reform Personal Training Venlo https://www.reform-training.nl/ & Valuas Gym www.valuasgym.nl zodat we specifieker naar jouw doelen toe te kunnen werken.

Ik verwijs daarnaast mijn cliënten graag door naar de mensen achter Leef Puur Natuur. Zij bieden eerlijk en onafhankelijk gezondheidsadvies. Ze hechten veel waarde aan het verstrekken van betrouwbare informatie zodat jij als persoon de juiste gezonde productkeuzes kunt maken. Lees er meer over op hun website: https://leefpuurnatuur.nl/productadvies/.

Wil je graag een samenwerking starten vanuit jezelf, een bedrijf of project? Stuur dan een e-mail naar info@foodfixdietist.nl. Ik sta altijd open voor een gesprek om samen tot creatieve ideeën te komen.

Blaadjes Logo
Locatie3
Footer Logo FoodFix

Telefoon: 06 42 52 62 50             Email: info@foodfixdietist.nl
AGB praktijkcode: 24004734   Kwaliteitsregister: 19104111789
KVK: 78388651.           All rights reserved © 2020 FoodFix Diëtist