FoodFix Logo

Venlo – Provincie Limburg

OVER MIJ


Hi, welkom!

Mijn naam is Maud Bernards, diëtist van beroep, gevestigd in Venlo.
Hiervoor heb ik in 2013 de HBO-opleiding Voeding & Diëtietiek afgerond.

Ik ondersteun mensen in de weg naar een betere gezondheid en help je om dit als een leefstijl in te bouwen. Aangepast op jouw situatie en wensen. Lange termijn doelen stellen en deze samen nastreven, dat is wat ik tof vind.

Ik geniet van het leven en houd van gezond eten, maar ook ik heb dagen waarin ik bourgondisch leef. Dat laat ik ook zien in mijn adviezen. Alle dagen streng zijn voor jezelf is wat mij betreft niet haalbaar. Daarom leer ik je een manier aan die prettig voelt met ook voldoende genietmomenten. Gedragsverandering is daarbij een belangrijk item. Hoe komt het nou dat verandering niet altijd even makkelijk gaat? Met behulp van de ACT-methodiek (Acceptatie en Commitment Therapie) help ik je met gedragsverandering en -behoud.

Lekker in je vel zitten, daar gaat het om!

Ik voel me het gelukkigst wanneer ik in beweging ben. Door de endorfine die je aanmaakt voel je je happy! Dat is niet alleen goed voor je uiterlijk, maar ook voor je mentale gezondheid, het voorkomen van ziektes en een goede weerstand & darmwerking. Ik breng dit graag over op anderen en laat je inzien dat lichaamsbeweging fijn voelt en je positief verder helpt.

MaudBernardsPF

Maud Bernards

FF Visitekaartjes

Mijn verhaal

Zelf kan ik me vanaf mijn jeugd niet anders herinneren dan dat ik last had van darmklachten. Buikpijn, krampen, een opgeblazen gevoel, misselijkheid. Geen idee waar het vandaan kwam. Onderzoeken vanuit het ziekenhuis gaven ook geen afwijkende resultaten. Tot ik de opleiding tot diëtist ging volgen en er achterkwam dat voeding een grote rol speelt. Ik besloot anders te gaan eten. Wat een wereld van verschil was dat. Eindelijk klachtenvrije dagen!

Vervolgens ben ik de scholing tot FODMAP diëtist gaan volgen en ben met deze en mijn eigen ervaring mensen gaan begeleiden met verschillende maag- darmklachten. Het FODMAP-arme voedingspatroon is complex, maar helpt fantastisch bij het verlagen van deze klachten. Het geeft me voldoening te zien dat de positieve resultaten die bij mij merkbaar waren, hetzelfde effect geven bij andere mensen. Voeding speelt dus in verschillende opzichten een grote rol in onze gezondheid. En daar help ik je graag bij! Of het nou gaat over darmklachten, over-/ondergewicht, Diabetes, COPD of hulp bij een betere structuur in je dag.

Bekijk hier waarvoor je nog meer bij mij terecht kunt.

Footer Logo FoodFix

Telefoon: 06 42 52 62 50             Email: info@foodfixdietist.nl
AGB praktijkcode: 24004734   Kwaliteitsregister: 19104111789
KVK: 78388651.           All rights reserved © 2020 FoodFix Diëtist